Előfizetői tartalom

Nagyot ralizik ma a bitcoin

Portfolio
A mögöttünk álló hónapok őrületes raliját követően komoly korrekció indult a bitcoinnál a napokban, a történelmi csúcshoz képest értékének közel negyedét veszítette el a kriptodeviza. Az esést követően megszűnni látszik a kriptodeviza túlvettsége, többek között ezzel is magyarázható a most tapasztalt markáns visszapattanás. Persze továbbra sincs kikövezve az út a bitcoin előtt, egyre több elemzőház, tőzsdei szakember és guru mond lesújtó véleményt a kriptodevizáról és kiált buborékot.

A nap sztárja a kriptodeviza-piacon egyértelműen az Elon Musk által propagált Dogecoin, jelenleg 350 százalékos a plusz az eredetileg viccnek szánt kriptopénz árfolyamában. Mindemellett a "nagy kutyák" jegyzésében is komoly mozgásokat láthatunk, komolyat tud például ralizni ma a bitcoin is. A reddites kisbefektetők által generált hektikus piaci környezetben ma jelentősen emelkedni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés