Előfizetői tartalom

Autósok, figyelem: fontos figyelmeztetés érkezett

MTI
Mától büntetnek, ha nincs megváltva a 2021-es éves úthasználati jogosultság. Mivel vasárnap éjfélkor lejártak a tavalyi éves országos és megyei autópálya matricák, hétfőn nulla órától már csak a 2021-es úthasználati jogosultság birtokában lehet a díjköteles utakon közlekedni, ellenkező esetben pótdíjat kell az autósnak fizetnie - figyelmeztet az e-autopalyamatrica.hu portál.

Érdemes tudni, hogy az e-matricát minden esetben a díjköteles útra való felhajtás előtt kell megvásárolni, azonban ha az úthasználó 60 percen belül észreveszi, hogy e-matrica nélkül használja az adott utat, még megvásárolhatja az arra szóló jogosultságot, és így elkerülheti a pótdíjfizetést. A kellemetlenségek elkerülése érdekében vásárláskor, még a fizetés előtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés