Előfizetői tartalom

Itt a tőzsdei csorda újabb célpontja, ezzel a dobással most szintet léptek

Portfolio
A reddites közösség hatalmas szenzációt okozott az elmúlt hetekben a GameStop és ahhoz hasonló részvények árfolyamának a felhajtásával. A folyamatban a befektetési alapok és hedge fundok egy része több milliárd dollár veszteséget szenvedett el. Most azonban szintet lépett a csorda és az ezüstpiacot szemelte ki magának, ami egy jóval nagyobb falat. Az ezüst árfolyama jelentősen emelkedik a reggeli órákban, és tavaly szeptember óta nem állt ilyen magasan. A határidős ezüstben rövid pozícióban lévő befektetők már most pánikolnak, hiszen a hirtelen megnövekedett reddites kereslet miatt hiány alakult ki a piacon. Azok pedig, akiknek lenne eladó ezüstje, azok meg inkább ülnek a kincsesládán, várva az emelkedést.

Az ezüstre is lecsapott a reddites csorda A reddites közösség eddig egyelőre főleg kisebb célpontokat nézett ki magának, mint amilyen a GameStop, az AMC vagy a viccnek szánt kriptopénz, a Dogecoin, amiknek aztán alaposan felhajtották az árfolyamát. Most azonban az ezüstöt nézték ki maguknak, ami azért egy teljesen új szint. Az ezüst árfolyama már közel 9 százalékot emelkedett...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái