Előfizetői tartalom

Belehúztak a vevők, erős napja volt az amerikai tőzsdéknek

Portfolio
Az ázsiai tőzsdék emelkedtek ma, és az európai börzéken is jó a hangulat, ami részben annak köszönhető, hogy az eurózóna GDP-je kevésbé esett vissza a várakozásokhoz képest. Az ezüst piacán úgy tűnik már nehezebb dolga van a reddites csordának, az árfolyam lejjebb került a mai kereskedésben, de más reddites sztárrészvények árfolyama is csúnya esést mutatott. Az amerikai tőzsdék a nemzetközi hangulatnak megfelelően jól teljesítettek kedden, miközben tovább dübörög a gyorsjelentési szezon is, ma jelent többek között az Amazon és az Alphabet is.

2021. február 02. 22:20 Megosztás Egész nap kitartott a jó hangulat Amerikában Kedden egész nap a vevőké volt a főszerep az amerikai részvénypiacokon, a Dow Jones és a Nasdaq 1,6 százalékkal, míg az S&P 500 1,4 százalékkal került feljebb a hétfői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés