Előfizetői tartalom

Itt a PayPal negyedéves gyorsjelentése, kilőtt az árfolyam

Portfolio
A Google anyacége és az Amazon után a PayPal is ismertette nemrég a negyedik negyedéves számait, kimondottan erősre sikerültek az elmúlt hónapok a cégnél. Az elemzői várakozásokat meghaladó bevételről és rengeteg új regisztrációról tudtak beszámolni a társaságnál tegnap, a piacok zárása után közzétett gyorsjelentésében, ennek persze megörültek a befektetők is, közel 6 százalékot ugrott az árfolyam a kereskedés utáni órákban.

A negyedév főbb számai: Október és december között 6,12 milliárd dolláros bevételt ért el a PayPal, ez éves viszonylatban 23 százalékos emelkedést jelent, az elemzői várakozásokat pedig 30 millió dollárral sikerült felülmúlni. Az egy részvényre jutó eredmény 1,08 dollár lett, ami 29 százalékos növekedést jelent a tavalyi állapothoz képest, ez az érték 8 centtel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés