Előfizetői tartalom

Így tízszerezd meg egy nap alatt a pénzed - A reddit-módszer

Portfolio
Tegnap  valósággal lecsaptak a redditesek, egy újabb nevet szemeltek ki maguknak a GameStop, a Dogecoin és az ezüst után. Az új áldozat az ATA Creativity, melynek a részvényei közel tízszeresükre emelkedtek a tegnapi kereskedés végére - mindezt úgy, hogy közben a vállalat háza táján semmilyen konkrét, a cégműködést bármennyire is érintő pénzügyi információt nem közöltek.

A pekingi központú, 1999-ben alapított ATA Creativity papírjai tegnap valami egészen elképesztőt produkáltak, már 2008 óta nem volt ennyire magasan a részvény árfolyama, mint a tegnapi kereskedés zárása után. Ez jól látható az alábbi grafikonon, mivel tegnap már 19,75 dolláron is jártak a részvények, miközben egy nappal korábban még a másfél dollárt sem érte el a jegyzés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés