Előfizetői tartalom

Lecsapott a fogyasztóvédelem: "antimaszkokat" áruló webshopot számoltak fel, figyelik a Nemzeti Oltóközpontot

Portfolio
A járványhelyzeten nyerészkedőkre vadászik a fogyasztóvédelem, figyeli a "Nemzeti Oltóközpont" magáncéget, és eljárást indított egy "antimaszkot" forgalmazó webshop ellen - derül ki az ITM közleményéből. A honlapján vakcina előregisztrációs lehetőséget hirdető vállalkozás hatósági kötelezésre egyértelművé tette, hogy magáncégként működik és a kormányzati oltásregisztrációs felületre mutató linket helyezett el oldalán. A másik esetben a védekezésre alkalmatlan, légáteresztő „antimaszkot” forgalmazó webshop a hatósági eljárás után elérhetetlenné vált.

Figyeli a Nemzeti Oltóközpontot a fogyasztóvédelem Egy budapesti székhelyű magáncég ötezer forintért kínál előfoglalási jogot az állítása szerint legkésőbb az idei év végéig saját beszerzésében elérhető koronavírus vakcinára. A cég honlapjának fejlécében mindössze a „Nemzetközi Oltóközpont” megnevezés szerepelt. A fogyasztóvédelem novemberben indított hatósági...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái