Előfizetői tartalom

Pluszban zártak az amerikai indexek

Portfolio
A vezető amerikai részvényindexek emelkedtek a piacnyitást követően, így új csúcsokat próbál dönteni az S&P 500 és a Nasdaq is, de a Dow Jones is feljebb került. Mindezt annak ellenére, hogy a munkaerőpiaci adatok kissé csalódást okoztak, de ugyanakkor haladnak az új pénzügyi mentőcsomag elfogadásával is a törvényhozók, ami pozitívum. Európában szintén többnyire emelkedés látható a tőzsdéken, ez részben annak köszönhető, hogy erős számokat mutatnak a bankok friss gyorsjelentései, a várakozások felett teljesített a BNP Paribas és a Raiffeisen is. Az olaj ára tavaly év eleje óta nem volt ilyen magasan, már közel 60 dollár hordónként a Brent. Mindhárom amerikai tőzsdeindex pluszban zárta a napot.

2021. február 05. 22:04 Megosztás Pluszban zártak az indexek Nem történt nagy mozgás az előző egy órában, az amerikai indexek enyhe pluszban zárták a napot: a Dow 31 148 ponton zárt, ez 0,3%-os emelkedés. Az S&P 500 3 886 ponton fejezte be a napot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés