Előfizetői tartalom

A Mol ma a magyar tőzsde egyik legjobbja, zsákolják a befektetők

Portfolio
Ma kifejezetten erős teljesítményt nyújt a Mol részvénye, amely már több mint 2 százalékot emelkedett, és a legforgalmasabb papír a BÉT-en. Ennek több okai s van, egyrészt az elmúlt időszakban kiválóan teljesít az olaj, és a Brent árfolyama már a koronavírus-járvány előtti szinteken áll. Másrészt ehhez szorosan kapcsolódva egyes országokban már kedvezőbb képet mutatnak a koronavírusos adatok, és enyhítettek a lezárásokon. Végül a technikai kép továbbra is emelkedő trendet mutat.

A Mol részvényei kifejezetten jól teljesítenek a mai kereskedésben, már több mint 2 százalékkal került feljebb az árfolyam, amivel az egyik legjobban teljesítő papír ma a BÉT-en, az elmúlt három hónapban pedig már 40 százalék fölötti a plusz. Emellett nem csak a Mol teljesítménye erős, hanem a legforgalmasabb részvény is egyben 537 millió forinttal, megelőzve az OTP-t...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés