Előfizetői tartalom

Megtört az amerikai tőzsdék lendülete, de a Nasdaq még így is új csúcson zárt - itthon remekel a Richter és a Mol

Portfolio
A nyitás után felemás kép látható az amerikai tőzsdéken, a Nasdaq mérsékelten emelkedett (lélektani határt átlépve), ugyanakkor a Dow Jones és az S&P 500 is enyhe mínuszban zárt. Ezzel megtört a hat napja tartó lendület, és megszakadt az emelkedés a tengerentúlon. Nem meglepő azonban az újabb történelmi csúcsok után, hogy egy kisebb korrekció látható. Hasonló képet mutatnak az európai börzék is, ahol főleg a ciklikus részvények teljesítenek rosszul. A bitcoin történelmi csúcson, 48 ezer dollár körüli szinteken is járt már ma, miután tegnap a Tesla bejelentette, hogy 1,5 milliárd dollár értékben vásárol belőle. A BUX erős felülteljesítő volt ma az európai tőzsdékhez képest, a Mol és a Richter emelkedésének köszönhetően.

2021. február 09. 22:07 Vegyes zárás Amerikában Megszakadt a Dow és az S&P indexek hat napja tartó töretlen emelkedése, mivel ma minimális csökkenéssel zártak. A Nasdaqnak viszont a kis emelkedés elég volt ahhoz, hogy története során először 14 ezer pont felett zárjon. S&P...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái