Előfizetői tartalom

Terjed a reddites őrület, itt a közösségi kereskedők legújabb célpontja

Portfolio
Úgy tűnik, hogy az elmúlt hetekben világszerte ismertté vált wallstreetbets fórum másokat is megihletett, és néhány malajziai kisbefektető hasonló mintára megpróbálta feltornászni egy helyi, orvosi kesztyűket gyártó vállalat részvényárfolyamát. A kezdeti sikerek ellenére azonban úgy tűnik, hogy az eladói nyomás végül egyelőre felülkerekedett.

A Top Glove nevű orvosi kesztyűket gyártó cég több szempontból is hasonlít az elmúlt hetek sztárjára, a GameStopra, ugyanis a malajziai vállalat részvényeiben is hatalmas shortállomány alakult ki, és ennek a cégnek a részvényeire is rávetették magukat a kisbefektetők. A Redditen aktív kisbefektetők megszervezték a Bursabets nevű fórumot, hogy megvédjék a helyi részvényeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés