Előfizetői tartalom

Jó hír a bitcoinnak, újabb lépés jöhet, hogy szalonképes legyen a kriptodeviza

Portfolio
Alig több, mint két hete fogalmazott úgy Al Kelly, a Visa cégvezére, hogy a jövőben bizonyos kriptodevizákat integrálhatnak a fizetési rendszerükbe annak apropóján, hogy olyan helyzetben van a cég, hogy a kriptopénzt biztonságosabbá, hasznosabbá és alkalmazhatóbbá tudják tenni. Tegnap pedig a másik fizetésiplatform-óriás, a MasterCard is állást foglalt az ügyben, weboldalukon részletekbe menően taglalták, hogy milyen módon tervezik bizonyos válogatott kriptodevizák felvételét a fizetési rendszerükbe.

Egy kimondottan részletgazdag és hosszú bejegyzésben Raj Dhamodharan, a MasterCard Digital Asset & Blockchain Partnerships ágazatának vezetője kifejtette tegnap este, hogy egész pontosan milyen körülmények között tervezik integrálni a válogatott digitális fizetőeszközöket a rendszerükbe – a támogatott kriptodevizák listájáról egyelőre nem tettek közzé információt a cégnél....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés