Előfizetői tartalom

Jöhet az újabb short squeeze? Erre a szektorra érdemes most figyelni

Portfolio
Szinte már napi rendszerességgel megemlékezünk a kannabisz-szektor vállalatainak tőzsdei teljesítményéről, ismét egészen elképesztő napot tudhatnak maguk mögött a szektor vállalatai - korábban a 7-8 százalékos emelkedések még felfértek az öt legjobban teljesítő részvény listájára, ma már erről szó sincs, 30, 50 és közel 80 százalékos ugrásokról tudunk beszámolni, a hájp valóban a tetőfokára hágott. Egyes papírok esetében a magas short állomány miatt nem kizárt, hogy a kisbefektetők ismét megkergetik a shortosokat, ahogy azt a GameStop részvényénél is láthattuk.

Elképesztően jó napjai vannak a kannabisszal foglalkozó, tőzsdén jegyzett vállalatoknak, a szektorral kapcsolatos fontosabb események mellett annak is köszönhetjük a már-már parabolikus emelkedéseket, hogy a reddites kisbefektetők új "prédájukra" találhattak a kannabisszal foglalkozó vállalatok személyében. Tegnap egy részletes elemzésben foglalkoztunk a vállalatok helyzetéről...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái