Előfizetői tartalom

Újabb nagy lépés a bitcoinnak, csúcsra rántották az árfolyamot

Portfolio
Az elmúlt időszakban számos cég foglalt állást a bitcoin mellett, a PayPaltól kezdve, a BlackRockon át, egészen Tesláig - ez pedig óriási legitimációt jelent a kriptopénz számára. Legújabban az Egyesült Államok legrégebbi bankja, a BNY Mellon jelentette be csütörtökön, hogy az ügyfelei számára elérhetővé teszi a kriptodevizák tartását és utalását. A befektetők kedvezően fogadták a hírt, a bitcoin árfolyama kilőtt csütörtökön.

A Bitcoin árfolyama csütörtökön történelmi csúcsra ugrott, miután a BNY Mellon bejelentette, hogy a vállalaton belül egy új egységet hozott létre, hogy segítse az ügyfeleket a digitális eszközök tartásában és transzferálásában. A BNY Mellon új egysége várhatóan még az idén elindul - közölte a bank. Hogy miért emelkedett ekkorát a bitcoin árfolyama a hírre, azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés