Előfizetői tartalom

Koronavírus: "vírusmutációs" gócpont lett Tirol, több ország is szigorít Ausztriával szemben

MTI
Beutazási tilalom lépett életbe vasárnap hajnaltól az ausztriai Tirolból Németországba utazni szándékozók számára, mivel az osztrák tartomány a koronavírus dél-afrikai mutációja miatt az egyik fertőzési gócponttá vált Európában. Ezzel egyidejűleg Olaszország is szigorított a beutazási feltételeken az Ausztriából érkezőkre vonatkozóan.

Mivel Németország Tirolt is - Csehország és Szlovákia mellett - "vírusmutációs területté" nyilvánította, vasárnaptól beutazási tilalmat rendelt el az onnan érkezőkre. Kizárólag német állampolgárok, németországi lakhellyel rendelkező külföldiek, az egészségügyben dolgozók és az árufuvarozásban részt vevők léphetnek be az országba, de ők is csak előzetes regisztrációval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés