exxonmobil
Üzlet

Budapesten bővít az ExxonMobil

MTI
Az ExxonMobil budapesti globális üzleti központja új egységgel bővült, itt működik a jövőben a világcég Environmental & Property Solutions részlege - közölte a cég az MTI-vel.

A közlemény szerint az új egység globális és regionális támogató központ, amely többek között üzleti elemzésekkel és az értékesítési partnerekkel való kapcsolattartással segíti a cég környezetvédelmi és ingatlanfejlesztési megoldásainak piacra jutását.

A tájékoztatásuk szerint a részleg felelős az ingatlanok megtervezéséért, megvásárlásáért és értékesítéséért, az épületek üzemeltetéséért, valamint a megfelelő munkafeltételek kialakításáért és továbbfejlesztéséért. Ez a részleg fogja irányítani a hosszú távra szóló fenntarthatósági projekteket is, így az ExxonMobilnak más csapataival együttműködve a kármentesítések, a földek közösségi használatba történő visszaszolgáltatása szintén a feladatkörébe tartozik.

Az ExxonMobil Magyarország 2004-ben jött létre, és folyamatos bővülésének köszönhetően mára Budapest egyik legnagyobb globális üzletsegítő központja, több mint 2000 főt foglalkoztat a kontrolling, könyvelés, informatika, ügyfélszolgálat, kitermelés (Upstream), adózási és HR területeken - írták.

Az egység 2020 decemberében elnyerte a magyar kormány kiválósági díját, amely az addig elért eredményeket, a hosszútávú elköteleződést és a kihívásokkal teli időszakban mutatott kitartást ismerte el - áll a közleményben.

Mint írták, az ExxonMobil Corporation, a világ legnagyobb nemzetközi tőzsdei olaj- és gázipari cége, mely a világ több mint 100 országában van jelen, és 70 000 főt foglalkoztat. Az ExxonMobil budapesti központja sokrétű szolgáltatást és üzleti támogatást biztosít az Európa, Afrika, Középkelet régiókban, míg néhány típusú szolgáltatásuk (IT, Upstream) lefedi az egész világot.

Callaghan O'Hare/Bloomberg via Getty Images

frankfurt
5g_mobiltorony
koronavirusvakcina_oltas
koronavírus vakcina oltás 2 getty stock

Kiszámoló A bőség zavara

A mai ember a bőség zavarában él. Elég elmenni egy bevásárlóközpontba, bemenni az éttermi részre vagy ellátogatni...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-04-14
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2021
2021-05-12
Építőipar 2021
2021-05-13
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

protokoll és rendezvényszervezési szakértő

protokoll és rendezvényszervezési szakértő

Vezető felügyelő

Vezető felügyelő
Online előadás
Tedd meg az első lépéseket a tőzsdei befektetéset terén-fogjuk a kezed!
Online előadás
Mik azok a japán gyertyák és miért hasznosak? Aktuális, élő példák az amerikai részvénypiacról.
frankfurt