Előfizetői tartalom

Koronavírus: terjed a dél-afrikai mutáns Franciaországban, Németország határzárat fontolgat

Portfolio
Eddig összesen több mint 108,8 millió koronavírus-fertőzöttet regisztráltak a világon a Johns Hopkins Egyetem által gyűjtött hivatalos adatok szerint és közel 2,4 millió halálos áldozatot követelt a járvány az elmúlt több mint egy évben. A világban lassul a koronavírus terjedése, ugyanakkor van néhány térség, ahol nem látszik markán csökkenés, ilyen Brazília és a kelet-közép-európai régió. Sőt, Magyarországon februárban emelkedik a fertőzésszám, a járvány gyorsuló szakaszba lépett az adatok alapján, Tirolt pedig vírusmutációs gócponttá nyilvánították. Közben haladnak az oltási programok a világon, itthon már négyféle vakcinával zajlik az oltás és ma reggel elindult a repülőgép az első adag kínai vakcináért. Hírek a koronavírusról percről percre.

2021. február 15. 20:44 Megosztás Jordániában felavatták a világ első oltóközpontját menekültek számára Felavatták Jordániában hétfőn a világ első, koronavírus elleni oltóközpontját menekültek számára a fővárostól, Ammántól mintegy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés