Előfizetői tartalom

A világ leggazdagabb emberei közül kettő egymásnak esett

Portfolio
Egymásnak esett a világ második leggazdagabb embere és India leggazdagabb milliárdosa, a tét a nagy növekedési potenciállal kecsegtető indiai e-kereskedelmi piac. Az Egyesült Államok és Kína után India maradt az utolsó olyan nagyméretű piac, ahol még nagyon alacsony az internetes kereskedelem penetrációja, de a növekedési várakozások hatalmasok, különösen a járvány közepette, így érthető, hogy harc dúl az amerikai óriásvállalat és a helyi szereplő között a dominanciáért.

Elemzők szerint a bírósági csörte a nagy amerikai technológiai óriás és a hazai pálya előnyéből profitáló indiai vállalat között évekre meghatározhatja Indiában az internetes kereskedelem alakulását. Ez egy masszív harc lesz, az Amazon eddig még nem találkozott ilyen erős riválissal egyik piacán sem – tette hozzá a Forrester elemzője. Az Amazon az egész kiskereskedelmet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés