Előfizetői tartalom

Itt a tigrisautó, ami nem csak gurulni, de mászni is tud

Portfolio
2019-ben a Hyundai bemutatott egy koncepcióautót, amelynek lábai voltak, és az Elevate nevet viselte. Mind a négy kerék egy csuklós láb végén helyezkedik el, amely lehetővé teszi a jármű helyzetének megváltoztatását. A járművet eredetileg az emberek szállítására építették, főleg városi vagy külvárosi utcákon. Most a vállalat finomította az ötletet a Tiger nevű koncepcióval, amelyet a rakomány még nehezebb terepeken történő szállítására terveztek.

A Tiger úgy néz ki, mint egy űrjáró - még azokon a termékképeken is, amelyek nem azt ábrázolják, hogy gyanúsan holdszerű környezetbe „mászik”. A kerékkel felszerelt lábak 360 fokban képesek elfordulni a foglalataikban és a csuklós megoldás lehetővé teszi számukra, hogy szükség esetén meghosszabbodjanak és behúzódjanak. Teljesen behúzott lábakkal a Tigris úgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés