Előfizetői tartalom

Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Szputnyik V: kérdések és válaszok a koronavírus elleni vakcinákkal kapcsolatban

Portfolio
Négyféle engedélyezett vakcinával zajlik már az oltás Magyarországon, a Pfizer-vakcina és a Moderna-vakcina mellett már az orosz Szputnyik V vakcinával és a brit AstraZeneca vakcinájával is oltanak. Megérkezett az első adag kínai vakcina Magyarországra, amely szintén az engedélyezett vakcinák közé tartozik Magyarországon, így a közeljövőben ötféle vakcinára bővülhet a kör. Melyek lehetnek a következő engedélyezett vakcinák? Hogy alakul ki a koronavírus-védettség? Melyek a koronavírus vakcina mellékhatásai? Összegyűjtöttük cikkünkben a koronavírus elleni vakcinákkal kapcsolatos legfontosabb kérdéseket.

Melyek a legjobb, leghatékonyabb vakcinák? Nagy lendülettel elkezdődött világszerte a koronavírus-vakcinák fejlesztése tavaly év elején, amint világossá vált, hogy globális pandémiává durvult a Kínából kiindult járvány. Jelenleg 80 olyan vakcinafejlesztés van a világon, amelynek elkezdődtek a humán klinikai vizsgálatai, a vakcinák hatékonyságát a nagymintás fázis...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái