Előfizetői tartalom

Mol: a 2020-as célok teljesültek, idén pedig még feljebb tették a lécet

Portfolio
Ma hajnalban tette közzé friss negyedik negyedéves számait a Mol, ahol a legtöbb adat tekintetében a piaci konszenzus alatt teljesített a társaság. Ellenben a fogyasztói szolgáltatások üzletág remekelt, és a menedzsment által kitűzött 2020-as célok is teljesültek, idén pedig még feljebb tették a lécet EBITDA terén. Emellett a ma délelőtti ezekkel kapcsolatos elemzői konferencián további érdekességeket közölt a felsővezetés. Többek között az is kiderült, hogy a horvát kormány és a Mol álláspontjai nagyon messze vannak egymástól INA-ügyben és jelentősen csökken a gáz üzletág bevétele szerbiai változások miatt.

A ma délelőtti elemzői konferencián Molnár József, a Mol vezérigazgatója azt mondta, hogy: megfelelő ár mellett beleegyeznének abba, hogy a horvát kormány visszavásárolja az INA-pakettet, de egyelőre nagyon messze vannak egymástól az álláspontok. Több részletet egyelőre nem osztanak meg ezzel kapcsolatban, de elmondta, hogy amennyiben a felek megegyezés felé közelednek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés