Előfizetői tartalom

Klímasemleges üzemanyagkártyát használ Budapesten az egyik közösségiautó-megosztó

Portfolio
A fővárosi autómegosztási piac meghatározó szereplőjének ügyfelei még aktívabb részesei lesznek a klímavédelemnek: a car sharing jellegű autóbérlés budapesti piacán aktív SHARE NOW az OMV klímasemleges üzemanyagkártyáját használja annak érdekében, hogy csökkentse a globális széndioxidkibocsátást - tájékoztatta a közösségiautó-megosztó a Portfolio-t.

A közlemény emlékeztet: a gyalog is könnyen elérhető távolságban lévő személyautókból álló free-floating autómegosztásnak több tényező miatt is alacsonyabb a környezeti terhelése, mint a saját tulajdonú gépkocsiknak. Mivel utóbbiak közül négy-hat járművet is képes kiváltani egy közösen használt autó, ez érzékelhetően enyhíti a nagyvárosi forgalom intenzitását....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés