Előfizetői tartalom

Százmilliókat bukott egy év alatt Gerendai Károly: kérdéses az egyik Costes újranyitása

Portfolio
Meglehetősen pesszimista interjút adott a Dining Guide gasztronómiai szaklapnak Gerendai Károly. A többek között a gasztronómiában, vendéglátásban és turizmusban is érdekelt vállalkozó elmondta: csak a vendéglátóhelyei 200 millió forintot buktak egy év alatt, és komoly hiteleket kellett felvennie, hogy életben tartsa vállalkozásait.

Gerendai szerint a vendéglátópiac szereplőinek azzal szinkronban fogy a türelme, ahogyan fogy el a megtakarított pénze. „Lassan egy éve összeomlott a világ körülöttünk. A járvány elején még mindenki azzal számolt, hogy egy-két hónapot kihúzunk, akárhogyan is. De azóta eltelt még 10 hónap, és még mindig nem látszik az alagút vége sem, ezért egyre ingerültebb mindenki....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés