Előfizetői tartalom

Egyre több guru beszél a következő nagy tőzsdei esésről

Portfolio
Cathie Wood, a 2020-ban kiemelkedően jó teljesítményt nyújtó ARK Invest befektetési cég vezére a CNBC műsorában szerepelt nemrég, a guru többek között a meredeken emelkedő reálkamatokra figyelmeztetett. Szerinte rövidesen félelem hathatja majd át a piacokat, ennek következményei alól egyáltalán nem fognak kibújni az ARK Invest alapjai sem, ahogy azt a short állomány alakulása is szemléletesen előrevetíti. Persze nem csak Cathie Wood miatt gondolhatjuk, hogy lassan érkezhet egy komolyabb korrekció, több kulcsfontosságú mutató és guru is a veszélyre figyelmeztet.

Emelkednek a kötvényhozamok Cathie Wood, az ARK Invest vezére a napokban a CNBC műsorában szerepelt, a beszélgetés során úgy fogalmazott a guru, hogy ha a reálkamatok hirtelen és meredeken megemelkednének, az az értékeltségek "visszaállítását" eredményezné, ez ugyanúgy vonatkozna az ARK alapjaira is. Korántsem a semmiből érkeznek a cégvezér aggodalmai, a múlt héten ugyanis...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái