Előfizetői tartalom

Megállapodtak a felek, hamarosan vége a Facebook-cenzúrának Ausztráliában

Portfolio
Hamarosan visszaállítja az ausztrál híroldalak elérhetőségét a Facebook miután sikerült megállapodnia az ország kormányával a vitás médiaszabályozás módosításáról – írja a CNBC. Az eredeti javaslat szerint a közösségi oldalnak is fizetnie kellett volna az újságok számára a hírek megosztása miatt, ezt módosították az utolsó pillanatban.

A múlt héten nagy nyilvánosságot kapott, hogy a Facebook megszüntette az ausztrál híroldalak anyagainak megoszthatóságát, a cég így reagált arra a törvénytervezetre, mely alapján a jövőben fizetnie kellett volna az újságoknak a hírekért. Kedd hajnalban aztán megállapodtak a felek, így hamarosan újra megoszthatók lesznek az ausztrál hírek az oldalon. Kapcsolódó cikkünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés