Előfizetői tartalom

Nagy siker az új iPhone, a világ legnagyobb mobilgyártója lett az Apple

Portfolio
Az Apple értékesítette a legtöbb okostelefont a világon 2020 negyedik negyedévében, így a globális eladások volumenét tekintve a világ legnagyobb mobilgyártója volt az év utolsó negyedévében – derül ki a Gartner friss jelentéséből. A teljes 2020-as évet tekintve megőrizte vezető pozícióját a Samsung, de jelentősen csökkentek az értékesítései az előző évhez képest.

Csökkentek a globális okostelefon-értékesítések 2020 negyedik negyedévében az előző év azonos időszakához képest, összesen 384,6 millió darab készüléket adtak el 2020 októbere és decembere között, ami 5,4 százalékos visszaesés az egy évvel ezelőttihez képest. Az öt legnagyobb mobilgyártó közül a Samsung és a Huawei eladásai csökkentek. Az amerikai szankciókkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés