Előfizetői tartalom

Van egy szektor itthon, ahol rekordbevételt és csúcsprofitot hozott a koronavírus-válság

Portfolio
Mozgalmas év volt 2020 a globális tőkepiacokon, a koronavírus-járvány valóságos pánikot okozott tavasszal a tőzsdéken, azt követően viszont akkora rali indult, amire a járvány első hullámakor még kevesen számítottak. A tőzsdei forgalom világszerte kiemelkedő volt, igaz ez a hazai piacra is, volt olyan hónap tavaly, amikor egy évtizede nem látott szinten állt a magyar részvénypiaci forgalom. A heves piaci mozgások a hazai befektetőket is megmozgatták, ez pedig korábban soha nem látott bevételt és profitot hozott a magyarországi befektetési szolgáltatóknál.

Felpörgött a forgalom a magyar tőzsdén Azt, hogy a hazai brókercég erős lesz a 2020-as év, már sejteni lehetett a BÉT havi rendszerességgel publikált forgalomi statisztikáiból. Tavaly tavasszal pánikszerű zuhanással reagáltak a tőzsdék a koronavírus-járvány berobbanására, ez alatt a globális részvénypiaci zuhanás alatt brutálisan felpörgött a budapesti tőzsdén is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés