Előfizetői tartalom

Müller Cecília: ebben az öt magyar nagyvárosban jelen van a brit koronavírus-mutáció

Portfolio
Megtorpant Magyarországon a szennyvízből kimutatott koronavírus-örökítőanyag hetek óta tartó emelkedő trendje, viszont a brit mutáns jelenlétét több nagyváros mintáiban kimutatták. Müller Cecília az operatív törzs mai tájékoztatóján elmondta, hogy az NNK kidolgozott egy eljárást, amivel már a mutációk jelenléte is meghatározható a szennyvízben.

A korábbi hetek emelkedő tendenciája megtorpant a szennyvíz koronavírus eredmények országos átlagában – derül ki az NNK friss adataiból. De az örökítőanyag szintje összességében nem alacsony – tette hozzá Müller Cecília az operatív törzs mai tájékoztatóján. A legtöbb településen stagnálás tapasztalható, Salgótarjánban és Szombathelyen emelkedik, míg Szekszárdon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés