Előfizetői tartalom

Operatív törzs: az elmúlt napon egy vendéglátóhelyet sem kellett bezáratni

MTI
A rendőrök 397 emberrel szemben intézkedtek a kijárási és a közterületi magatartási szabályok megsértése miatt kedden - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a szerdai online sajtótájékoztatón. Kiss Róbert elmondta azt is, hogy kedden egyetlen vendéglátóhely ideiglenes bezáratására sem volt szükség; a vendéglátóhelyekre január 30-a óta vonatkozó szigorúbb szabályokat nem sértették meg az elmúlt napon.

Kiss Róbert rendőr alezredes elmondta, ezzel 42 064-re emelkedett a rendőri intézkedések száma a kijárási tilalom, illetve a kijárási korlátozás ellenőrzése óta. Szólt arról, hogy a rendőrök a maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt az elmúlt 24 órában 119 emberrel szemben intézkedtek. A fellépésre 92 ember esetében azért volt szükség, mert nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés