Előfizetői tartalom

Jókora mínuszban zárt Amerika

Portfolio
Rövid iránykeresést követően lefordultak az amerikai tőzsdék, lejjebb került a Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq is, utóbbi 3,5%-os mínuszban zárt. A kedvezőbb munkanélküliségi adatok sem hozták meg a befektetők kedvét, akik továbbra is az infláció és a magasabb kötvényhozamok miatt aggódnak. Az ázsiai tőzsdéken emelkedés volt látható, míg Európában többnyire szintén pluszban állnak a részvényindexek. Kifejezetten jól teljesítenek a bankok részvényei, mivel a rövid és hosszabb távú kötvényhozamok közötti olló nő, ami segíti a nyereséges működést. Kifejezetten jól teljesített ma a magyar tőzsde, különösen erősen teljesített az OTP, de pluszban volt a többi blue chip is. A bitcoin az 50 ezer dolláros szint környékén mozog.

2021. február 25. 22:06 Nem lett szebb a vége sem Nem sikerült szépíteniük a kereskedés végére sem az amerikai tőzsdeindexeknek, közülük a Nasdaq zárt a legnagyobb, 3,5% feletti mínuszban. Az S&P 500 2,45%-kal került lejjebb, a Dow Jones pedig 1,75%-ot gyengült. A technológiai...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái