Előfizetői tartalom

A koronavírus-járvány ellenére is remek évet zárt a Duna House, jelentős osztalékfizetés jöhet

Portfolio
A Duna House a pénteki piaczárást követően tette közzé legfrissebb számait, a társaság éves árbevétele és adózott eredménye is nőtt tavaly a 2019-es évhez képest még a koronavírus-járvány ellenére is. Az üzletágak közül leginkább a pénzügyi termék-közvetítés bevételei ugrottak meg a legutóbbi negyedévben, de a franchise és a saját iroda szegmens is növekedni tudott. A jó eredmények után a menedzsment pótolja az elmaradt tavalyi osztalékokat, és majdnem annak a dupláját javasolja most, együttesen így részvényenként több mint 10 százalékot.

Nagyot nőtt az árbevétel a koronavírus-járvány ellenére A Duna House nettó árbevétele 25 százalékkal 2,53 milliárd forintra nőtt 2020 negyedik negyedévében, a korábbi év azonos időszakával összehasonlítva. Ez üzletáganként az alábbiak szerint alakult: A cég franchise szegmensben realizált árbevétele 15 százalékkal 431 millió forintra emelkedett év/év alapon. ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái