Előfizetői tartalom

Megtorpant a rali az amerikai tőzsdéken, ütötték a tőzsdéket a befektetők

Portfolio
Ma jóval gyengébb volt az amerikai tőzsdék teljesítménye, lejjebb került az S&P 500, a Nasdaq és a Dow Jones is. Elsősorban a technológiai és a növekedési részvények teljesítenek rosszabbul, köztük az elektromosautó-gyártók. Tegnap még nagyobb emelkedés volt látható, amit segített, hogy az amerikai gyógyszerhatóság elfogadta a Johnson & Johnson egydózisú vakcináját, illetve kedvezően alakulnak a koronavírusos esetszámok. Emellett mérséklődtek a kötvényhozamok is, és hamarosan jöhet az újabb nagy pénzügyi mentőcsomag. Az ázsiai tőzsdéken felemás volt a teljesítmény, míg Európában a stabil inflációs adatok után javul a hangulat és mérsékelt emelkedés látható.

2021. március 02. 22:02 A végére megreccsentek a piacok A zárás előtti óráig kitartott a Dow erőtlen emelkedése, aztán győztek a medvék és beszakadt mindhárom index. Elsősorban a techcégek húzták le a kedélyeket. A kereskedés végére a Dow Jones 0,46%-os, az S&P 500 0,81%-os...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái