FONTOS Soha nem látott vagyon füstölt el a magyarok bankszámláiról, de végre van, aminek örülhetünk
 
Előfizetői tartalom

Brutális céláremelés, szárnyal a Masterplast árfolyama

Portfolio
Reggel megírtuk, hogy elemzést készített a Masterplastról a Kalliwoda Research, amiben a mostani árfolyam több mint duplájára rúgó célárat határozott meg a német elemzőcég a Masterplastra. A friss célár jóval magasabb, mint a cég részvényeit követő másik elemzőcég, az MKB célára, az esemény hatására komoly rali indult a részvénynél, valósággal rávetették magukat a befektetők a papírra.

Ahogy arról beszámoltunk, elképesztően magas, 4876 forintos célárral jött ki a Masterplastra egy német elemzőcég, a Kalliwoda Research. A Masterplast árfolyama tegnap 2300 forintig emelkedett, tehát  A NÉMET ELEMZŐCÉG CÉLÁRA 112 SZÁZALÉKKAL MAGASABB, MINT A MOSTANI ÁRFOLYAM. A vállalat részvényeivel még 800 forint alatti árfolyamon kereskedtek a tavaly márciusi koronavírus-para...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés