Előfizetői tartalom

Megszólalt a stratéga: Nyáron már nyájimmunitás lesz

Portfolio
Mostanában a növekvő kötvényhozamok és az inflációs félelmek apropóján leginkább a tőzsdék eséséről szóló előrejelzéseket olvashatunk, ám akadnak még olyan guruk, akik további emelkedést prognosztizálnak: ezt a tábort erősíti például Phil Orlando, a Federated Hermes vezető részvénypiaci stratégája, aki szerint már nyáron kialakulhat a nyájimmunitás a koronavírussal szemben az Egyesült Államokban, ennek apropóján remek gazdasági teljesítményt és a részvénypiacok emelkedését vetíti előre a stratéga - most azt is elárulta, hogy szerinte hogyan érdemes megjátszani az előttünk álló időszakot.

Phil Orlando, a Federated Hermes vezető részvénypiaci stratégája korábban úgy nyilatkozott, hogy szerinte a Függetlenség Napjára megszabadulhat a koronavírustól az USA. Talán nem is tűnik annyira túlzónak ez a vízió most, hogy gyógyszerhatósági engedélyt kapott a Johnson & Johnson egydózisú vakcinája és Joe Biden szerint elegendő készlettel rendelkeznek az Egyesült Államokban...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái