Előfizetői tartalom

Megszólalt a stratéga: Nyáron már nyájimmunitás lesz

Portfolio
Mostanában a növekvő kötvényhozamok és az inflációs félelmek apropóján leginkább a tőzsdék eséséről szóló előrejelzéseket olvashatunk, ám akadnak még olyan guruk, akik további emelkedést prognosztizálnak: ezt a tábort erősíti például Phil Orlando, a Federated Hermes vezető részvénypiaci stratégája, aki szerint már nyáron kialakulhat a nyájimmunitás a koronavírussal szemben az Egyesült Államokban, ennek apropóján remek gazdasági teljesítményt és a részvénypiacok emelkedését vetíti előre a stratéga - most azt is elárulta, hogy szerinte hogyan érdemes megjátszani az előttünk álló időszakot.

Phil Orlando, a Federated Hermes vezető részvénypiaci stratégája korábban úgy nyilatkozott, hogy szerinte a Függetlenség Napjára megszabadulhat a koronavírustól az USA. Talán nem is tűnik annyira túlzónak ez a vízió most, hogy gyógyszerhatósági engedélyt kapott a Johnson & Johnson egydózisú vakcinája és Joe Biden szerint elegendő készlettel rendelkeznek az Egyesült Államokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés