Előfizetői tartalom

Szárnyalnak a kriptodevizák, 50 000 dollár felett a bitcoin

Portfolio
A remek tőkepiaci hangulatban a kriptodevizákat is előszeretettel zsákolják ma a befektetők, az összes jelentősebb kriptopénz jegyzése feljebb került a késődélelőtti órákban. Az emelkedést a nyolcadik legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező litecoin vezeti, de a bitcoin is komoly emelkedést tudhat maga mögött, ismét 50 000 dollár fölött van az árfolyam.

Kimondottan jó hangulatban indult a kereskedés Európa tőzsdéin, a legtöbb ország vezető indexe jócskán feljebb került a kereskedésben. A kriptodevizák piacán is a bikáké ma a fő szerep, az összes jelentősebb coin jegyzése feljebb került a késődélelőtti órákban - a legjelentősebb árfolyam emelkedéseket alább láthatjuk: Tulajdonképpen korrekcióként is felfoghatjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés