Előfizetői tartalom

761 lóerős elektromos terepkombit mutatott be a Porsche

Mindenképpen elektromos autót vennél, tetszik is a Porsche Taycan, de szűk a csomagtartó és nem vagy benne biztos, hogy a földutat is bírja az autó? Megveszed vagy inkább egy másik gyártónál nézel szét? Nem egy átlagmagyar dilemmája, de próbáljunk meg belehelyezkedni a helyzetbe. Eddig kénytelen lettél volna más gyártóknál szétnézni, de most eljött a te időd, mert nyáron érkezik a Taycan terepkombi változata, a Cross Turismo, megemelt hasmagassággal, murvás útra való terepmóddal, tágasabb csomagtartóval és a hátul ülőknek nagyobb fejtérrel. Hogy akkor most a szedán vagy a kombi változatot érdemes inkább választani? A nagyjából 40-70 millió forintos indulóárak mellett ez egy igazi first world problem. Pedig sokaknak tényleg dilemma, a Porsche arra számít, hogy például Norvégiában a vevők 70 százaléka inkább a kombit választja majd.

Ma mutatták be virtuálisan a Porsche legújabb elektromos modelljét, a Taycan könnyű terepezésre is alkalmas kombi változatát, a Cross Turismót. Az új modell alapból összkerékhajtással és légrugókkal érkezik, opcionálisan akár 3 centiméterrel megnövelhető hasmagassággal, így akár murvás terepen is használható. A kabinban a szedán változathoz képest nagyobb lett a hátul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés