Előfizetői tartalom

Íme a termék, amely háromszorosára drágult Magyarországon fél nap leforgása alatt

Portfolio
Egy hete és ma délelőtt még 4700 forintba, jelenleg viszont már 14 900 forintba kerül ugyanaz az 50 darab FFP2-es maszk egy hazai online kiskereskedelmi cégnél. Időközben "csak" egy indexes sajtóértesülés jelent meg erről a típusú maszkról. A cikkünkben szereplő védekezőeszközt értékesítő társaság többféle magas védelmet nyújtó maszkot is árul, ezek közül nem mindegyiket drágította meg, mi most ugyanazon URL-címen elérhető termékek áralakulását mutatjuk be.

Az Index ma délelőtti, még a 11 órakor kezdődő Kormányinfó előtt megszerzett értesülései szerint Magyarországon is életbe léphet a szomszédos szlovákhoz hasonló rendelkezés, miszerint az üzletekben kötelező lesz az FFP2-es kategóriájú maszk viselése, később pedig ezeket minden egyéb zárt területen is kötelező lesz hordani. A Kormányinfón ezt az információt egyelőre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés