Előfizetői tartalom

Külföldön terjeszkedne a Szerencsejáték, online sportfogadásokkal kezdhetnek

MTI
Kilép a külpiacra az idén 30 éves Szerencsejáték, közép- és hosszútávon pedig régiós szerepre tör. A társaság a koronavírus-járvány ellenére túlszárnyalta tavalyi árbevételi tervét, az előző évi rekordot is meghaladó, 574 milliárd forintos összeggel, és az európai szinten is kiemelkedő növekedés alapján idén is újabb bevételi rekord várható - mondta el Czepek Gábor vezérigazgató a Figyelőnek egy ma megjelent interjúban.

A vezérigazgató a terjeszkedés mellett beszélt az újragondolt stratégiai célokról, a Covid-válságra adott gyors válaszlépésekről és a 30 éves vállalat idei üzleti tervének sarokköveiről is. A cégvezető szerint a Szerencsejáték 30 év alatt kiépítette a szükséges szakmai alapokat, tapasztalattal és tőkével is rendelkezik a külföldi megjelenéshez. A terjeszkedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés