Előfizetői tartalom

Ne is törődj a tőzsdei eséssel, ezekre az alapokra érdemes figyelni!

Portfolio
Kimondottan kedvezőtlen piaci mozgásokat láthattunk az elmúlt hetekben a vezető tengerentúli tőzsdéken, az emelkedő kötvényhozamok és a feléledő inflációs félelmek indíthatták el az egyesek szerint már régóta esedékes korrekciót. A lejtmenetben kimondottan rosszul teljesítenek a növekedési potenciáljuk alapján árazott részvények, ám ez az ideiglenes visszaesés nem jelenti azt, hogy csökkent volna az érdeklődés a technológiai vállalatok teljesítményét követő alapok iránt, sőt – érdekes elemzéssel állt elő egy amerikai befektetési bank.

Az egy-egy jól meghatározott és körülírható piaci szegmensre fókuszáló tőzsdén jegyzett befektetési alapok (ETF-ek) az elmúlt hetek korrekciója ellenére is remekül teljesítettek a mögöttünk álló 12 hónapban, egy új tanulmány szerint az érdeklődés egyre nagyobb lesz ezen ETF-ek irányában. A Brown Brothers Harriman & Co mai elemzése szerint az ETF befektetők 80 százaléka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés