Előfizetői tartalom

Kiderült, mennyit költenek cascóra az autósok

Portfolio
Az autósok 2020-ban átlagosan 106 100 forintért kötöttek teljes körű casco biztosítást, ez az érték 10 százalékkal haladja meg az előző év 96 400 forintos átlagát – közölte saját adatait a Netrisk.hu. A biztosításhoz megfelelően kiválasztott paraméterek (együttkötés, fizetés módja és ütemezése) kedvezményeivel azonban az emelkedés hatása sok esetben kiküszöbölhető.

A vezető biztosításközvetítő portál statisztikái azt mutatják, hogy miközben 2020-ban az új casco szerződéseket átlagosan közel 120 ezer forintos éves díjra (10 ezer Ft/hó) kötötték, addig a már meglévő szerződések évfordulós váltásakor átlagosan 96 ezer forintért (8 ezer Ft/hó) találtak új biztosítót az ügyfelek. Ennek az egyik oka az, hogy az évfordulós váltás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés