Előfizetői tartalom

Együttműködésre lépett a Delta Systems és a Vantage Towers - jöhetnek az 5G megoldások

Portfolio
Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az egyik vezető magyar informatikai vállalat, a Delta Systems és Európa egyik vezető toronyvállalata, a Vantage Towers Magyarország. A partnerség keretében a két vállalat az ország második legnagyobb mobilhálózati infrastuktúrájára építhet közösen 5G, IoT (Dolgok Internete), Ipar 4.0 és Smart Building megoldásokat ipari, vállalati, intézményi és oktatási ügyfeleknek.

A Vodafone Csoport a hatékonyabb eszközhasznosítás érdekében tavaly szervezte ki egy önálló vállalatcsoportba passzív bázisállomás-elemeit, köztük tornyait, épületre szerelt állomásait és beltéri antenna egységeit. A novemberben megalakult Vantage Towers célja, hogy fenntartható módon tegye elérhetővé a szükséges infrastruktúrát Európa digitális fejlődéséhez, ezért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés