Előfizetői tartalom

Pluszban zárt Amerika

Portfolio
Erősen kezdik a napot az amerikai tőzsdék, feljebb került a tegnap újabb történelmi csúcson záró Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq is. Utóbbi ráadásul szépen ralizik, vagyis ma ismét a technológiai részvényeket részesítik előnyben a befektetők az inflációs aggodalmak és a kötvényhozamok csökkenése után. Az ázsiai tőzsdéken is jó volt a hangulat, míg Európában mérsékelten emelkednek a részvényindexek. A BUX-index közel fél százalékos pluszban zárta a napot az OTP és a Richter jobb szereplésének köszönhetően. A jó teljesítményt segítette, hogy az EKB mai kamatdöntő ülésén nem változtatott a kamatszinten, és a laza monetáris politikát is fenntartják. A bitcoin pedig szépen csendben felkúszott az 57 ezer dollár körüli szintekre.

2021. március 11. 22:06 Megosztás A nagy amerikai indexek pluszban zártak Záráskor is kitartott a jó hangulat az amerikai részvénypiacon, de az emelkedés némileg elmaradt a zárás előtti órák során látott szintektől. A Dow Jones 32 485 ponton, 0,58%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés