Előfizetői tartalom

Újra a történelmi csúcs közelében a bitcoin

Portfolio
Az elmúlt két hét remek teljesítményével a bitcoin szépen csendben visszakapaszkodott a korábbi történelmi csúcsok közelébe, és már 57 ezer dollár fölé is benézett. Sikerült tehát hamar ledolgoznia a korábbi zuhanást, és március eleje óta nagyot ralizik. Technikai szempontból a hosszú távú emelkedő trend pedig továbbra is töretlen, emellett pedig fundamentális oldalról is egyre több a biztató jel.

A bitcoin még február 22-én érte el az eddig történelmi csúcsot, amikor napon belül elérte az árfolyam az 58 352 dollárt, innentől azonban jött egy egészen jelentős korrekció, és a hónap végén már a 43 ezer dolláros szintet is súrolta. Ezt azonban egy újabb feltámadás követte, így ma napközben már az 57 ezer dolláros szint fölé is benézett a kriptopénz, vagyis kevesebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés