Előfizetői tartalom

Elromlott a hangulat az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Vegyes képet mutatnak a vezető amerikai részvényindexek a nyitást követően, a Dow Jones a történelmi csúcsot követően kissé visszahúzott, ellenben az S&P 500 és a Nasdaq feljebb került. Tovább folytatódik a technológiai cégek részvényeinek az emelkedése az elmúlt hetek korrekcióját követően. Az ázsiai tőzsdéken többnyire emelkedés volt látható, és erősen teljesítettek ma az európai tőzsdék is. A bitcoin a 60 ezer dolláros történelmi csúcs után lefordult és újra 55 ezer dollár környékén áll. Kifejezetten jól teljesített ma a BUX, elsősorban a Richter részvényei remekeltek a keddi kereskedésben.

2021. március 16. 22:15 Megosztás Vegyes zárás Csak a Nasdaq zárt pluszban a vezető amerikai részvényindexek közül, 0,09%-ot emelkedett értéke. Közben A Dow Jones 0,39%-ot, az S&P 500 0,16%-ot veszített értékéből. A nap egyik nagy vesztese volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés