Előfizetői tartalom

Dúl az elekromosautó-láz a Volkswagennél, ralizik az árfolyam

Portfolio
A melankolikus európai tőkepiaci hangulatban relatíve jól teljesítenek az autógyártó vállalatok részvényei, ez első sorban a BMW-nek és a Volkswagennek köszönhető. Utóbbi jegyzése már több, mint 10 százalékkal került feljebb, mindez Ralf Brandstätter, a Volkswagen márka vezérigazgatója által tett bejelentéseknek köszönhető.

A Volkswagen mai kimagasló tőzsdei teljesítménye egy vállalat-specifikus hírnek köszönhető, a Volkswagen márka CEO-ja, Ralf Brandstätter nyilatkozott ugyanis az idei kilátásokkal kapcsolatban. A tegnap bejelentett tervek szerint megdupláznák az elektromos autók értékesítését, valamint csökkentenék a költségeket és jelentős összeget szánnak a digitalizációs befektetésekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés