FONTOS Vajon tényleg elhozhatja az iráni rezsim bukását egy Izraellel vívott háború?
 
Előfizetői tartalom

Koronavírus: soha nem haltak meg egy nap alatt annyian Magyarországon, mint most

Portfolio
Az elmúlt 24 óra statisztikái alapján korábban soha nem hunytak el annyian egy nap leforgása alatt koronavírus miatt, mint tegnap, összesen 195 többségében idős, krónikus beteg vesztette életét, ezzel az elhunytak száma 17 421 főre emelkedett. Közben folytatódik a vakcinálás, 1 397 342 fő a beoltottak száma, ebből 406 746 fő már a második oltását is megkapta. A járvány harmadik hullámának meredeken felszálló ágában vagyunk, a brit vírusmutáns nagyon gyorsan terjed, jelentősen nő az aktív fertőzöttek és a kórházi betegek száma.

Az előző napokban látottnál lényegesen alacsonyabb statisztika érkezett ma az új fertőzöttek számáról, a friss szám 3456, ennél alacsonyabb értéket március 8-án láthattunk utoljára. A magyarázat a fertőzöttek számának meredek csökkenésére az lehet, hogy ez egy "kiskedd", a március15-i teszteredményeket tartalmazza, amit így nehéz is értelmezni, véleményünk szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés