Előfizetői tartalom

Boldogabb dolgozókat és nyomott költségeket hozhat a munkahelyeken végigsöprő globális átalakulás

Portfolio
A digitális átállás komplex, kihívásokkal teli és költséges folyamat, viszont hosszabb távon magasabb megtérüléshez és elégedettebb dolgozókhoz vezet – mondta el Zayn Fernandes, a Microsoft Közép- és Kelet-európai régiós pénzügyi igazgatója a Portfolio-nak. Kiváló eszköz lehet a folyamatban a felhő igénybevétele, de segíthetnek olyan technológiák is, mint a mesterséges intelligencia – tette hozzá a szakértő, aki a Portfolio CFO Meetup online rendezvényén is előad majd.

CFO Meetup 2021 A gazdaság újraindítása és a digitalizáció a Portfolio CFO Meetup 2021 konferenciájának kiement témája lesz, ahol Zayn Fernandes is előad majd. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A Microsoft is sikeresen végrehajtotta saját digitális transzformációját, ez egy 143 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés