Előfizetői tartalom

Koronavírus: súlyos a helyzet Magyarországon, de közel lehet a harmadik hullám csúcsa

Portfolio
Már több mint 121,2 millió koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván a világon és 2,68 millió halálesetet kötnek a járványhoz a Johns Hopkins Egyetem legfrissebb adatai szerint. A magyar kórházakban kritikus a helyzet, gyors ütemben növekszenek a súlyos esetek. A hazai helyzettel kapcsolatban ma délelőtt Gulyás Gergely a Kormányinfón arról beszélt, hogy Magyarországon a harmadik hullám tetőzésének közelében lehetünk és most még korai a szigorítások feloldása, de az oltásoknak köszönhetően napokban, hetekben lehet számolni, hogy elkezdődjenek a többlépcsős lazítás első lépései. Hírek a koronavírusról percről percre.

2021. március 18. 21:00 Megosztás A lengyeleknél már látszik, mit okozott az AstraZeneca körüli botrány Az AstraZeneca cég gyártotta, koronavírus elleni vakcina további igénybevételére biztatta a lengyeleket Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés