Előfizetői tartalom

Facebook-Apple harc: Zuckerberg szerint még jól is járhatnak az Apple lépésével

Portfolio
A Facebook alapítója és vezérigazgatója, Mark Zuckerberg nagy magabiztossággal állítja, hogy a közösségi média vállalat át fogja vészelni azt az adatvédelmi változtatást, amit az Apple idén eszközölt. Az Apple iOS 14 operációs rendszerét használók tavasztól könnyebben tudják az alkalmazások követési tevékenységét blokkolni az iPhone-okon és az iPadeken, ezzel megnehezítve a hirdetések targetálását az olyan alkalmazásoknak, mint a Facebook. Korábban azt prognosztizálta a Facebook, hogy már az első negyedéves számokon nyomot hagyhat ez a lépés, most viszont Mark Zuckerberg azt állítja, hogy akár jól is kijöhet belőle.

„Jó pozícióban vagyunk” – mondta el az üggyel kapcsolatban most a Facebook-vezér. Zuckerberg szerint a változtatásból még profitálhat is a Facebook, ha több vállalat úgy dönt, hogy közvetlenül a Facebookon vagy az Instagramon kezd el termékeket értékesíteni. „Lehetséges, hogy még erősebb pozícióban leszünk, ha az Apple lépései azt váltják ki, hogy többen értékesítenek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái