Előfizetői tartalom

Kitört az Alteo, folytatódik a trend

Az Alteo volt tegnap a hazai részvénypiac vezető papírja: az árfolyama több mint 7%-kal került feljebb a kereskedési nap során. A piaci kapitalizáció immár meghaladja a 23 milliárd forintot. Az emelkedésben komoly szerepet játszhatott az a szerdai bejelentés, miszerint a részvény március 22-től a BUX komponensek közé kerül.

Ahogy nemrég megírtuk, az Alteo erős trendben alakított ki egy emelkedő háromszög alakzatot, ami pozitív jel volt. A tegnapi kitörés a folytatódás egyértelmű megerősítését jelenti. Ennek előjele volt a hét eleji erősödés, illetve az, hogy a rövidtávú fordulatot jelző PPO és annak mozgóátlaga keresztezte egymást. Az 1200 forintos ellenállással elbajlódott az árfolyam...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés